BART NEEFS

Als vennoot en zaakvoerder, onze koershouder binnen het atelier. Door ieder gewaardeerd als vaste waarde op de bouwwerven. Geen bouwkundig detail heeft enig geheim voor hem, een klasse bak in alles wat bouwen is en vermag.

LUC SCHEPERS

Als vennoot mede aan het roer. Overtuigd van samenwerking, rekent hij op vertrouwen en mensenkennis binnen een teamverhaal. Als team speler mag iedereen hem een balletje passeren, hij gaat voor elk project tot voldoening van de bouwheer.

Team

Een “juist” project kan maar ontstaan door het samenbundelen van deskundigen, de deskundigheid van elk van de betrokken teamleden. Met deze ploeg zijn wij ervan overtuigd u een gedreven team aan te reiken, enthousiast voor een sterk resultaat.

ELISABET VIÉRIN

Als architect waakt zij over het totaalbeeld met verfijnde nuance en oog voor detail. Met zorg wordt elk project doorkneed en tot in de puntjes uitgewerkt. De bouwheer wordt meegenomen in het mooie verhaal van doordachte detaillering. Ze volgt het werfproces op de voet, als een machinist in haar trein neemt ze liefst iedereen mee op een boeiend spoor naar het eindresultaat.

Organisatie

M10 architecten is als architectenatelier bewust horizontaal georganiseerd.  Omdat we sterk geloven in een team verhaal. Team, niet zoals in de sport waar een aantal talenten samengebracht worden in de hoop dat deze samen mooie prestaties leveren. Wel een team, zoals in een werkgroep, welke op een onderling afhankelijk niveau georganiseerd is.

SIGRID LEYSEN

Onze interieurarchitecte die dagelijks de zon meebrengt naar M10! Sigrid is goed georganiseerd, werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Een probleem wordt in een oogwenk opgelost, want ze vindt altijd wel de beste oplossing om je verder te helpen. Structuur en organisatie zijn bij haar in goede handen. Ze is een waardevol klankbord bij bespreking van ontwerpen, met haar kritische geest en positieve ingesteldheid gewoonweg een fantastische collega!