BART NEEFS

Als vennoot en zaakvoerder, onze koershouder binnen het atelier. Door ieder gewaardeerd als vaste waarde op de bouwwerven. Geen bouwkundig detail heeft enig geheim voor hem, een klasse bak in alles wat bouwen is en vermag.

LUC SCHEPERS

Als vennoot mede aan het roer. Overtuigd van samenwerking, rekent hij op vertrouwen en mensenkennis binnen een teamverhaal. Als team speler mag iedereen hem een balletje passeren, hij gaat voor elk project tot voldoening van de bouwheer.

Team

Een “juist” project kan maar ontstaan door het samenbundelen van deskundigen, de deskundigheid van elk van de betrokken teamleden. Met deze ploeg zijn wij ervan overtuigd u een gedreven team aan te reiken, enthousiast voor een sterk resultaat.

ELISABET VIERIN

Als architect waakt zij over het totaalbeeld met verfijnde nuance en oog voor detail. Met zorg wordt elk project doorkneed en tot in de puntjes uitgewerkt. De bouwheer wordt meegenomen in het mooie verhaal van doordachte detaillering. Ze volgt het werfproces op de voet, als een machinist in haar trein neemt ze liefst iedereen mee op een boeiend spoor naar het eindresultaat.

KRISTIN MYNENDONCKX

Door haar jarenlange ervaring tekent ze niet alleen snel, ze werkt elke tekening uit tot het hele plaatje klopt. Ze denkt aan alles tegelijk en is kritisch op de input ervan. Kristin is onze eerst-hulp vraaglijn, iedereen kan immers steeds bij haar terecht. Zij zorgt voor U, en voor ons.

Organisatie

M10 architecten is als architectenatelier bewust horizontaal georganiseerd.  Omdat we sterk geloven in een team verhaal. Team, niet zoals in de sport waar een aantal talenten samengebracht worden in de hoop dat deze samen mooie prestaties leveren. Wel een team, zoals in een werkgroep, welke op een onderling afhankelijk niveau georganiseerd is.

CATO APERS

Architect en interieur architecte binnen ons team. Als het gaat om doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid is Cato top! Cato durft af te wijken van vast belopen paden en gaat steeds voor doordachte, sterke en eerlijke architectuur!

JAN PEETERS

Enkele tassen koffie, meer heeft Jan niet nodig om gepassioneerd te ontwerpen. Hij tracht de essentie van de ontwerpopdracht te doorgronden en weet hierop steeds een goed antwoord te formuleren. Jan is een wandelende encyclopedie, onze wickyarchia als het op architectuurreferenties aankomt.